Menu Sluiten

Aanbeveling Woonkamers Op Maat

Meubelmakerij Van Den Heuvelproduceert maatkasten in eigen atelier.

Maatkasten met oog voor detail

Vanaf de eerste stap die je zet in de toonzaal van Meubelmakerij van den Heuvel op de Leugenberg in Ekeren, voel en zie je dat hier mensen met passie voor het vak bezig zijn.

Echtgenoten Johan en Christel zorgen zelf, samen met hun vaste medewerkers, voor het MAATWERK van KASTEN, DRESSINGS, SLAAPKAMERS, KEUKENS- en BADKAMERMEUBELS, daar waar het bedrijf reeds in 1974 door vader Van Den Heuvel werd opgericht.

Onze maatkasten en oplossingen:

In ons atelier staan de meest recente CNC-gestuurde machines, waarmee de hoogste detailafwerking wordt behaald. Enkele jaren geleden werd tevens een nieuwe “nestingmachine” operationeel, hierdoor kan de productiesnelheid verhoogd worden en de afvalberg verlaagd; uiteraard zonder aan de vereiste afwerkingsgraad te raken, wat een “win-win” situatie is.

De verschillende materialen, uitvoeringen, stijlen en afwerkingen, zorgen ervoor dat u de juiste keuzes kan maken tijdens uw rondgang in onze toonzaal. Voor de slaapkamer vindt u bij hen ook een collectie boxsprings, tevens van Belgische makelij, zodat alles binnen één plaatje past.

Materialen

Alle onze kasten worden uitgevoerd in gemelamineerde, hoge densiteitplaten, wat de montage verstevigt en een stabiliteit op lange termijn garandeert. Corpusdelen en leggers worden steeds afgewerkt met een kwalitatieve ABS-kantenstrook met een zeer hoge stootvastheid.

Heeft u een vraag of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Contacteer ons

00026970002697

More info

tags: Dressingkasten – Ingebouwde Kasten – Ingemaakte Kasten Voor Boeken – Kasten Op Maat – Maatkasten – 

Wenst u meer info over aanbeveling woonkamers op maat kijk dan vlug op https://www.vandenheuvel-meubelmakerij.be | Aanbeveling Woonkamers Op Maat

Meubilair | Keuken | Meubelen | Slapen | Interieur | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Aanbeveling woonkamers op maat

bel ons nu gratis diagnose tevredenheid over ons tevreden klanten jobs garanties blog contact nl fr gratis diagnose home vochtbestrijding opstijgend vocht kelderdichting condensatie airco gratis diagnose ervaring tevreden klanten oost vlaanderen onze tevreden klanten uit oostvlaanderen perfect uitgevoerd vriendelijk en alles netjes opgekuist. Top meneer poppe mariakerke graag wil ik een pluim geven aan het vakmanschap waarmee wij zijn geholpen. Dus zeer duidelijke uitleg van marino tijdens het zoeken naar een oplossing en het snelle werk van erwin en uitleg demonstratie nadien aanbeveling woonkamers op maat voor uw firma op maat Ook aan de firma bedankt voor jullie correcte planning en behandeling van ons dossier dhr. Jordens meldert een pluim voor het team dat dit werk excellent uitgevoerd heeft mevrouw bogaert gentbr.

homeinfopublicatiesredactieadverteerderspartnerscontact redactie feesten zonder ongelukken tips voor een veilig eindejaar best place to buy cytotec online de feestdagen staan weer voor de deur. Voor velen is dit de gezelligste periode van het jaar. Maar er komen ook gevaren bij kijken. Ieder jaar gebeuren er tal van ongevallen in huis. Ongelukken met fonduestellen gordijnen die in brand vliegen door een kaars of kerstbomen die vuur vatten. Hoe zorg je ervoor dat alles hellip lees het volledige artikel asbestattest verplicht vanaf november wat betekent dat voor jou vigo asbest in vlaanderen het is nog altijd problematisch genoeg om tot stevige maatregelen over te gaan. Vanaf november van dit jaar wordt het dan ook verplicht om bij de verkoop van je woning.

Het terrein van Aanbeveling woonkamers op maat

originaliteit amp kwaliteit met eindeloze mogelijkheden toonzaal over ons home steentapijt reinigen realisaties toonzaal over ons contact wat is steentapijt steentapijt of siergrind is een naadloze en decoratieve vloerafwerking De verkoopwaarde van aanbeveling woonkamers op maat Het is een samenstelling van grind met een korrelgrootte van mm mm of mm en een tweecomponenten epoxyhars. De dikte van het steentapijt is mm afhankelijk van de korrelgrootte. Door zijn verschillende toepassingsmogelijkheden en een onbeperkt aantal kleuren is er voor elk wat wils. De vloer kan tevens worden afgewerkt met een plint uit steentapijt. Bovendien kan steentapijt op zowat elke ondervloer worden aangebracht. Toepassingen professioneel winkels kantoren showrooms praktijkruimten… Particulier woonkamer slaapkamer badkamer i.