Menu Sluiten

Site Over Woonkamers Op Maat

Meubelmakerij Van Den Heuvelproduceert maatkasten in eigen atelier.

Maatkasten met oog voor detail

Vanaf de eerste stap die je zet in de toonzaal van Meubelmakerij van den Heuvel op de Leugenberg in Ekeren, voel en zie je dat hier mensen met passie voor het vak bezig zijn.

Echtgenoten Johan en Christel zorgen zelf, samen met hun vaste medewerkers, voor het MAATWERK van KASTEN, DRESSINGS, SLAAPKAMERS, KEUKENS- en BADKAMERMEUBELS, daar waar het bedrijf reeds in 1974 door vader Van Den Heuvel werd opgericht.

Onze maatkasten en oplossingen:

In ons atelier staan de meest recente CNC-gestuurde machines, waarmee de hoogste detailafwerking wordt behaald. Enkele jaren geleden werd tevens een nieuwe “nestingmachine” operationeel, hierdoor kan de productiesnelheid verhoogd worden en de afvalberg verlaagd; uiteraard zonder aan de vereiste afwerkingsgraad te raken, wat een “win-win” situatie is.

De verschillende materialen, uitvoeringen, stijlen en afwerkingen, zorgen ervoor dat u de juiste keuzes kan maken tijdens uw rondgang in onze toonzaal. Voor de slaapkamer vindt u bij hen ook een collectie boxsprings, tevens van Belgische makelij, zodat alles binnen één plaatje past.

Materialen

Alle onze kasten worden uitgevoerd in gemelamineerde, hoge densiteitplaten, wat de montage verstevigt en een stabiliteit op lange termijn garandeert. Corpusdelen en leggers worden steeds afgewerkt met een kwalitatieve ABS-kantenstrook met een zeer hoge stootvastheid.

Heeft u een vraag of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Contacteer ons

00026970002697

More info

tags: Dressingkasten – Ingebouwde Kasten – Ingemaakte Kasten Voor Boeken – Kasten Op Maat – Maatkasten – 

Wenst u meer info over site over woonkamers op maat kijk dan vlug op https://www.vandenheuvel-meubelmakerij.be | Site Over Woonkamers Op Maat

Meubelen | Slapen | Meubilair | Interieur | Meubelmakerij | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Site over woonkamers op maat

home kmo airconditioning ventilatie warmtepomp elektriciteit contact airconditioning voor woningen en burelen daikin perfera wall. Koeling verwarming van een slaapkamer. Daikin perfera wall. Koeling verwarming van een slaapkamer. Daikin vloermodel classic. Koelen verwarmen van een living. Daikin vloermodel classic. Koelen verwarmen van een living. Daikin comfora. Koelen verwarmen van een poolhouse. Daikin comfora site over woonkamers op maat zijn in trek Koelen verwarmen van een poolhouse. Daikin verticaal inbouwmodel voor het koelen verwarmen van een slaapkamer. Daikin verticaal inbouwmodel voor het koelen verwarmen van een slaapkamer. Daikin inbouwmodel met plafondroosters. Daikin inbouwmodel met plafondroosters. Daikin multisplit gemonteerd op inox muurbeugel. Leidingen in grijs kabelgootje. Daikin multis.

home salons keukens kasten amp tafels woonkamers dressings verlichting contact kasten tafels in alle maten en stijlen op zoek naar een nieuwe invulling voor uw interieur bekijk zeker eens op maat gemaakte kasten tafels uit wommelgem in de collectie van longchair. Alle stijlen en soorten modern in hout landelijk hellip een opvolging van begin tot het einde bij de klant daar staat longchair voor. Service en garantie de opvolging van begin tot einde betekent dat u een degelijke garantie krijgt bij longchair op al uw maatwerkmeubelen. Bij die perfecte service hoort ook een eventueel bezoek bij u thuis om te voorzien van de juiste interieuradviezen. Maar ook na de bestelling en aankoop krijgt u begeleiding en opvolging dankzij de g.

Gegevens over Site over woonkamers op maat

home contact home elektroinstallatie service amp onderhoud verlichting domotica ventilatie koelen en verwarmen audo video en telefonie centrale stofzuigers contact domotica de huishoudelijke elektrische installatie regelen is kinderspel met een domoticainstallatie. Dat systeem geeft u ongelimiteerde mogelijkheden om de verlichting de verwarming de ventilatie en andere elektrische apparaten te besturen. Een domoticainstallatie verhoogt het comfort en de veiligheid en laat het energieverbruik verminderen het nut van site over woonkamers op maat Bovendien is het systeem flexibel en kan het steeds worden aangepast aan de nieuwe behoeften van de gebruiker. Het domoticasysteem wordt eenvoudig gemonteerd op het huishoudelijk verdeelbord en is gebaseerd op een programmeerbare centrale. Die centrale voert de geprogrammeerde functies uit op basis van signalen die ze van drukknoppen bewegingsdetectoren en andere sensoren ontvangt. Een domoticasysteem is voornamelijk bedoeld voor installatie in nieuwe gebouwen of bij het uitvoeren van grote renovaties. Het huls uitschakelen verlich.