Menu Sluiten

Woonkamers Op Maat

Meubelmakerij Van Den Heuvelproduceert maatkasten in eigen atelier.

Maatkasten met oog voor detail

Vanaf de eerste stap die je zet in de toonzaal van Meubelmakerij van den Heuvel op de Leugenberg in Ekeren, voel en zie je dat hier mensen met passie voor het vak bezig zijn.

Echtgenoten Johan en Christel zorgen zelf, samen met hun vaste medewerkers, voor het MAATWERK van KASTEN, DRESSINGS, SLAAPKAMERS, KEUKENS- en BADKAMERMEUBELS, daar waar het bedrijf reeds in 1974 door vader Van Den Heuvel werd opgericht.

Onze maatkasten en oplossingen:

In ons atelier staan de meest recente CNC-gestuurde machines, waarmee de hoogste detailafwerking wordt behaald. Enkele jaren geleden werd tevens een nieuwe “nestingmachine” operationeel, hierdoor kan de productiesnelheid verhoogd worden en de afvalberg verlaagd; uiteraard zonder aan de vereiste afwerkingsgraad te raken, wat een “win-win” situatie is.

De verschillende materialen, uitvoeringen, stijlen en afwerkingen, zorgen ervoor dat u de juiste keuzes kan maken tijdens uw rondgang in onze toonzaal. Voor de slaapkamer vindt u bij hen ook een collectie boxsprings, tevens van Belgische makelij, zodat alles binnen één plaatje past.

Materialen

Alle onze kasten worden uitgevoerd in gemelamineerde, hoge densiteitplaten, wat de montage verstevigt en een stabiliteit op lange termijn garandeert. Corpusdelen en leggers worden steeds afgewerkt met een kwalitatieve ABS-kantenstrook met een zeer hoge stootvastheid.

Heeft u een vraag of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Contacteer ons

00026970002697

More info

tags: Woonkamers – Woonkamers Op Maat – Meubelmakerij Woonkamers – Woonkamers Ingemaakte Kasten – Ingemaakte Kasten Voor Boeken – 

Wenst u meer info over woonkamers op maat kijk dan vlug op https://www.vandenheuvel-meubelmakerij.be | Woonkamers Op Maat

Interieur | Meubelmakerij | Slapen | Meubelen | Meubilair | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Woonkamers op maat

home salons keukens kasten amp tafels woonkamers dressings verlichting contact woonkamers als paleis inrichten van woonkamers uit wommelgem op maat is de specialiteit van longchair dat steeds functionaliteit naast comfort en budget op de eerste plaats zet. Toch belangrijk voor de ruimte waar u het vaakst vertoeft. Comfort en budgetvriendelijk bij interieurmeubelen longchair vindt u ongetwijfeld heel wat meubels naar uw smaak maar ook professioneel advies over hoe u uw woonkamerinrichting het best aanpakt. En net omdat een woonkamer eacuteeacuten van de meestgebruikte kamers is in uw woning is het dus zeker een must om deze ruimte zo optimaal mogelijk in te richten woonkamers op maat brengt meer op Daarvoor voorziet longchair alle advies woonkamer op maat ook voor woonkamers beschikt longchair over een ex.

infojchomestyling.be home diensten totaalinrichting verkoop met advies d visualisatie interieurontwerp projecten over contact verkoop met advies home verkoop met advies verkoop met advies u kan naast een totaalinrichting en maatmeubelen bij ons ook terecht voor elk detail van de inrichting op zich zoals o.a. Losstaande meubelen wand en vloerbekleding verlichting raamdecoratie enz. Een salon behangpapier kan u ook in interieurwinkels vinden maar wij komen bij u ter plaatse en zullen onze voorstellen telkens doen op basis van uw behoeften en uw woning. Moet uw nieuwe behang passen bij het salon dat u vorig jaar kocht of bent u bv De toekomst over woonkamers op maat Klein van gestalte en hebt u dus een salon nodig dat minder hoog en minder diep is ook hiervoor ku.

Feiten over Woonkamers op maat

menu home referenties over jf interieur partners contact facebook woonkamer met tvwandinbouwkasten totaalprojecten woonkamer share gerelateerde projecten woonkamer en bureaubureau inbouwkasten inkomhal keuken totaalprojecten woonkamer moderne keuken en eetkamerkeuken totaalprojecten woonkamer haardwand en bureaubureau inbouwkasten inkomhal totaalprojecten woonkamer living en open keukenkeuken totaalprojecten woonkamer wandkast over volledige lengteinbouwkasten slaapkamer inbouwkast inkomhalinbouwkasten inkomhal inbouwkasteninbouwkasten woonkamer en bureaubureau woonkamer interieur met kleuraccenttotaalprojecten copyright jf interieur privacybeleid website by bretel.website .