Menu Sluiten

Oplossingen Woonkamers Op Maat

Meubelmakerij Van Den Heuvelproduceert maatkasten in eigen atelier.

Maatkasten met oog voor detail

Vanaf de eerste stap die je zet in de toonzaal van Meubelmakerij van den Heuvel op de Leugenberg in Ekeren, voel en zie je dat hier mensen met passie voor het vak bezig zijn.

Echtgenoten Johan en Christel zorgen zelf, samen met hun vaste medewerkers, voor het MAATWERK van KASTEN, DRESSINGS, SLAAPKAMERS, KEUKENS- en BADKAMERMEUBELS, daar waar het bedrijf reeds in 1974 door vader Van Den Heuvel werd opgericht.

Onze maatkasten en oplossingen:

In ons atelier staan de meest recente CNC-gestuurde machines, waarmee de hoogste detailafwerking wordt behaald. Enkele jaren geleden werd tevens een nieuwe “nestingmachine” operationeel, hierdoor kan de productiesnelheid verhoogd worden en de afvalberg verlaagd; uiteraard zonder aan de vereiste afwerkingsgraad te raken, wat een “win-win” situatie is.

De verschillende materialen, uitvoeringen, stijlen en afwerkingen, zorgen ervoor dat u de juiste keuzes kan maken tijdens uw rondgang in onze toonzaal. Voor de slaapkamer vindt u bij hen ook een collectie boxsprings, tevens van Belgische makelij, zodat alles binnen één plaatje past.

Materialen

Alle onze kasten worden uitgevoerd in gemelamineerde, hoge densiteitplaten, wat de montage verstevigt en een stabiliteit op lange termijn garandeert. Corpusdelen en leggers worden steeds afgewerkt met een kwalitatieve ABS-kantenstrook met een zeer hoge stootvastheid.

Heeft u een vraag of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Contacteer ons

00026970002697

More info

tags: Dressingkasten – Ingebouwde Kasten – Ingemaakte Kasten Voor Boeken – Kasten Op Maat – Maatkasten – 

Wenst u meer info over oplossingen woonkamers op maat kijk dan vlug op https://www.vandenheuvel-meubelmakerij.be | Oplossingen Woonkamers Op Maat

Slapen | Interieur | Meubelmakerij | Keuken | Meubilair | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Oplossingen woonkamers op maat

laden… Ga naar inhoud alfabay tel rss zoeken naar home bouwampwonen uncategorized kids home hoe krijg je een bouwexpert mei wat ik bedoel met een constructietekening laten maken is een constructieadvies krijgen van een professional. Dit klinkt misschien een beetje voor de hand liggend maar alleen al een bouwkundige mening hebben maakt het een stuk eenvoudiger. Maar waarom is het belangrijk welnu omdat u betaalt voor zon professionele mening krijgt u mogelijk minder kwaliteit van het werk dan wanneer u het zelf zou doen. Maar er zijn enkele voordelen aan het krijgen van een bouwadvies en daarom is het een van die dingen waar u misschien aan wilt denken als u eenmaal een professional hebt gevonden oplossingen woonkamers op maat prijs De professionele meningen zijn keer op keer bewezen. De term verwijst naar het feit dat een prof.

wat doen we inspiratiesectorproductover onscasescontact events office retail hotels amp lobbies automotive events van beurzen tot evenementenlocaties het supercolor team heeft d oplossing die past bij de behoeftes het budget en de deadline van uw event. Bedrijven die op zoek zijn naar displayoplossingen toonbanken stands en nog veel meer kunnen bij supercolor terecht voor hoogwaardige oplossingen voor zakelijke en marketinguitdagingen. Offices kantoren zijn de woonkamer de keuken en de lounge van uw bedrijf. Daarom is het belangrijk om uw kantoor in te richten met passie en oog voor perfectie. Via ons aanbod aan frames displays bestickering etc bekijk onze keuze in oplossingen woonkamers op maat Helpen wij u graag om de perfecte werkomgeving te creren. Retail breng uw boodschap over met ons uitgebreid assortiment pr.

Kundigheid over Oplossingen woonkamers op maat

ga naar inhoud europees marktleider in metalen rookkanalen en dakuitgangen ik ben een professional onze oplossingen onze diensten documentatie over ons contact franais menu onze oplossingen onze diensten documentatie over ons contact franais europees marktleider in metalen rookkanalen en dakuitgangen ik ben een professional onze oplossingen onze diensten documentatie over ons contact franais onze oplossingen onze diensten documentatie over ons contact franais uw gepersonaliseerde schoorsteenkanaal ontdek de nieuwe brochure de rookgasafvoer gids voor de pelletkachel de gids en prijslijst bekijken previous next heeft u een project het begint hier bij poujoulat help me de juiste keuze ma.