Menu Sluiten

Woonkamers Op Maat Provincie Antwerpen

Meubelmakerij Van Den Heuvelproduceert maatkasten in eigen atelier.

Maatkasten met oog voor detail

Vanaf de eerste stap die je zet in de toonzaal van Meubelmakerij van den Heuvel op de Leugenberg in Ekeren, voel en zie je dat hier mensen met passie voor het vak bezig zijn.

Echtgenoten Johan en Christel zorgen zelf, samen met hun vaste medewerkers, voor het MAATWERK van KASTEN, DRESSINGS, SLAAPKAMERS, KEUKENS- en BADKAMERMEUBELS, daar waar het bedrijf reeds in 1974 door vader Van Den Heuvel werd opgericht.

Onze maatkasten en oplossingen:

In ons atelier staan de meest recente CNC-gestuurde machines, waarmee de hoogste detailafwerking wordt behaald. Enkele jaren geleden werd tevens een nieuwe “nestingmachine” operationeel, hierdoor kan de productiesnelheid verhoogd worden en de afvalberg verlaagd; uiteraard zonder aan de vereiste afwerkingsgraad te raken, wat een “win-win” situatie is.

De verschillende materialen, uitvoeringen, stijlen en afwerkingen, zorgen ervoor dat u de juiste keuzes kan maken tijdens uw rondgang in onze toonzaal. Voor de slaapkamer vindt u bij hen ook een collectie boxsprings, tevens van Belgische makelij, zodat alles binnen één plaatje past.

Materialen

Alle onze kasten worden uitgevoerd in gemelamineerde, hoge densiteitplaten, wat de montage verstevigt en een stabiliteit op lange termijn garandeert. Corpusdelen en leggers worden steeds afgewerkt met een kwalitatieve ABS-kantenstrook met een zeer hoge stootvastheid.

Heeft u een vraag of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Contacteer ons

00026970002697

More info

tags: Dressingkasten – Ingebouwde Kasten – Ingemaakte Kasten Voor Boeken – Kasten Op Maat – Maatkasten – 

Wenst u meer info over woonkamers op maat provincie antwerpen kijk dan vlug op https://www.vandenheuvel-meubelmakerij.be | Woonkamers Op Maat Provincie Antwerpen

Slapen | Meubilair | Keuken | Meubelen | Interieur | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Woonkamers op maat provincie antwerpen

resultaten voor appartement amsterdam karaoke huur samsung antwerpen galaxy taxi verhuur iphone appartement biddit een online platform om je huis te verkopen via biedingen. . Verkopen zonder makelaar woonkamers op maat provincie antwerpen raming aanvragen Snel geld nodig. Uit de hand verkopen. Biddit huis verkopen via biedingen. Biddit een online platform om je huis te verkopen via biedingen. Iedereen die zijn huis verkoopt zoekt naar een manier om dit te doen. Je kan je woning zelf verkopen via een makelaar via een huisopkoper via een notaris en nu dus ook online via een bieding systeem. Dit bieding systeem voor huizen in opgezet door notarissen. Huis verkopen via biddit. Biddit via notaris. Het biddit biedingsysteem via notarissen werd opgezet omdat de openbare verkopen van woningen minder succesvol werden. Een online verkoop via biddit gebeurt via een instelprijs gedurende een bepaalde periode. Dit platform van biedingen op uw woning wordt opgezet door notarissen. Biddit online een huis verko.

ga naar de inhoud van de pagina menu je ziet plots goed wat de provincie allemaal doet provincie antwerpen deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie deze melding sluiten. Home nieuws wielermuseum de velodroom trekt tijdelijk naar limburg publish date .. Tentoonstelling cc lanaken copycc lanaken de limburg fietsvierdaagse uit lanaken en fietsbelevingscentrum de velodroom uit boom slaan de handen in mekaar voor een thematische wielertentoonstelling. Deelnemers van de fietsvierdaagse kunnen vanaf september genieten van heel wat unieke wielertruitjes uit het verleden van de tour de france.tijdens de fietsvierdaagse kunnen de deelnemers de prachtige streek rond lanaken ontdekken. Naast het sportieve gebeuren kunnen de fietsers zich helemaal onderdompelen in de wielerwereld door deze unieke tijdelijke tentoonstelling te bezoeken. In samenwerking met fietsbelevingscentrum de velodroom van provinciaal recreati.

Kundigheid over Woonkamers op maat provincie antwerpen

infoatelierjk.be home zandstralen meubels trap keuken kast deuren houten trap contact zandstralen van meubels zandstralen door atelier jk zandstralen meubels laten zandstralen of verbleken door middel van schuren met zandkorrels of keramische parels wint de laatste jaren aan populariteit. Dat hoeft ook niet te verwonderen gezandstraalde oude meubels hebben de bleke kleur die vandaag in de mode is maar tegelijkertijd ook de duurzaamheid de authenticiteit en het karakter van degelijke antieke meubelen. Bovendien is zandstralen een zeer milieuvriendelijke oplossing. Er worden geen bomen gekapt om nieuwe meubelen te maken voor uw interieur bent u geïnteresseerd in woonkamers op maat provincie antwerpen Bovendien komen er bij zandstralen nooit chemische middelen aan te pas. Het enige nadeel is dat er veel stof aan te pas komt maar dat lossen we op door middel van een zorgvuldige voorbereiding. .